Schuhmacher Teljes Munkaidős Munka

2 hete Külföldi Munka Külföld   32 megtekintés
Munkaleírás

Für unseren Kunden, ein renommiertes Schuhaus in 91550 Dinkelsbühl/Bayern suchen wir eine/n Schuhmacher m/w mit Erfahrung in der Schuhproduktion.

Aufgabe:

  • Stanzen und Zwicken von Schuhoberleder

Konditionen:

- Verdienst 14,50 € / Stunde brutto

- Regelarbeitszeit 169 Stunden im Monat, Mehrarbeit möglich

- durchschnittlicher Bruttoverdienst im Monat = 2.450 € (ohne Mehrarbeit)

Nettoverdienst bei Steuerklasse 3 (verheiratet) = 1.860 €

Nettoverdienst bei Steuerklasse 1 ledig (ledig) = 1.640 €

Anforderungen an die Bewerber/innen:

- Ausbildung zum Schuhmacher oder langjährige Erfahrung in der Schuhproduktion

- Deutsche Sprachkenntnisse ab A2 gem. Europ. Referenzrahmen, gute Grundkenntnisse reichen aus

Sonstiges:

Unterstützung bei Behördengängen, Anträgen, Bankkontoeröffnung und Wohnungssuche durch die Hüser European Recruiting. Auch bei einem eventuellen Familiennachzug nach Deutschland unterstützen wir Sie gerne

Bitte senden Sie Ihre Bewerbungsunterlagen an:

Michael Hüser

[email protected]

Cég Leírása
A Hüser European Recruiting UG egy németországi székhelyű állásközvetítő cég. Az Európai Unió országaiból közvetít képzett munkaerőket Németország egész területére. Nem korlátozódik szakterületre vagy pozícióra: az kamionsofőröktől kezdve a cégvezetőkig, orvosoktól a szakápolókig, minden területen segítséget nyújt az álláskeresésben. A megbízható családi vállalkozás 2013-ban alakult, tagjai széles körű, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a német munkaerő piac és a nemzetközi munkaközvetítés területén. Egyedi jellemzőjük, hogy a munkavállalókat nem csak a németországi munkába lépésig, hanem még azon túl is lépésről lépésre segítik, hogy az álláskeresés után a beilleszkedés is egyszerűbbé váljon számukra. Mivel magyarországi ügyfeleik száma egyre növekszik, honlapjuk magyar nyelven is elérhető: www.hueser-eujobs.de.