lllllllllllllllllll05/03/2024

Oktatásszervező

 • Adminisztráció, Irodai munka
 • Teljes Munkaidős
 • 2 hónap ezelőtt
 • Budapest

Munka Részletek

 • ikon
  Műszak Reggeli

Munka Leírása

Oktatásszervező állásra keressük következő csapattagunkat Budapesten az Angol Intézet nyelviskolánál.

Az Angol Intézet egy budapesti prémium üzleti angol nyelviskola, ahol elsősorban angol anyanyelvi tanárok tanítanak. Tanfolyamaink beszédközpontúságra épülnek üzleti angol fókusszal.

Tanulóink általában nem kezdő szinten lévő dolgozó felnőttek, akik használják vagy a jövőben szeretnék használni angoltudásukat a munkájuk során. Nekik biztosítunk prémium színvonalú angol nyelvoktatást magas egyéni odafigyeléssel.

A cég jövőjét illetően szeretnénk, ha az Angol Intézet Budapest legmeghatározóbb üzleti angol nyelviskolájává válna és ha valakinek a munkájához van szüksége angol nyelvtudásra, akkor mi legyünk az első számú választás.

Ezekhez a célokhoz keressük most legújabb csapattagunkat oktatásszervezői pozícióban, aki a csapat és a cég motorjává válva kézben tartja a szálakat a nyelvtanulók, ügyfelek és a tanárok között.

Olyan csapattagot keresünk, aki hozzánk hasonlóan imádja az idegennyelveket és a nyelvtudás örömét másokkal is meg szeretné osztani azáltal, hogy tanulóink, ügyfeleink elégedettségéért mindent megtesz.

Nálunk a nemzetközi munkakörnyezet nemcsak egy üres frázis, hanem ténylegesen a csapat 80%-a angol anyanyelvű, így az angol nyelvtudás elengedhetetlen lesz a munkavégzésedhez.

 

Oktatásszervezői feladatok és a hozzá kapcsolódó elvárások:

1) Az Angol Intézet tanfolyam szervezőjeként a Te kezedben összpontosulnának az ügyfélkapcsolataink – ezért fontos számunkra, hogy jól kommunikálj, legyél türelmes és segítőkész tanulóinkkal és céges partnereinkkel.

2) Az előző pont magába foglalja a telefonos és e-mailes tájékoztatást, kapcsolattartást és az egyéni igényekre való gyors és professzionális válaszadást – ehhez pedig szükséges, hogy mindig tartsd szem előtt az ügyfél igényeit, legyél rugalmas és fókuszálj a megoldásra.

3) Anyanyelvi tanárainkkal való állandó egyeztetés is része lenne munkakörödnek – ezért elengedhetetlen, hogy rendelkezz erős középfokú angol nyelvtudással (természetesen tökéletes nyelvtan nem szükséges, a lényeg, hogy megértsétek egymást és hatékonyan tudjatok kommunikálni).

4) Mivel a tanárokkal és ügyfelekkel is te foglalkoznál, az adminisztrációs folyamatok elvégzése aktívan része lenne a munkádnak. Ide értjük a tanfolyamok dokumentálását, ellenőrzését, nyilvántartások, online jelenléti ívek frissítését, aktualizálását stb. – Ezekre mind megtanítanánk téged, de az mindenképp fontos, hogy a teljesség igényével, precízen végezd el a rád bízott feladatokat és a tökéletességre törekedj, mert mi is ennek szellemében dolgozunk.

5) Az óraszervezői állás során sokféle adminisztrációs feladat merül fel, melyek nagy részénél Google spreadsheet-eket vagy Excel táblázatokban kezeljük a nagy mennyiségű tanulói adatot – ebből kifolyólag ezen eszközök ismerete mindenképp szükséges, a magasabb szintű függvények ismerete, melyek folyamatok automatizálására is lehetőséget adnak kifejezetten előnyt jelentenek.

Amit kínálunk:

 • Cserébe fix havibért nyújtunk neked jutalék lehetőséggel (megegyezés kérdése, lehet teljesen fix is).
 • Modern környezetben töltheted a munkaidődet Budapesten a Lánchídnál található Roosevelt Irodaházban kiváló ügyfélkörrel.
 • Tagja lehetsz a jó hangulatú, multikulturális csapatunknak. 
 • Ezenkívül részt vehetsz tanfolyamainkon is angoltudásod fejlesztése érdekében, amennyiben szeretnél.
 • Egészségedhez és kikapcsolódásodhoz pedig Oxygén Wellness (Fáy úti) & Fitnesz bérlettel járulunk hozzá.

Részletek a jelentkezéssel kapcsolatban a következő weboldalon: https://angolintezet.hu/oktatasszervezo-allas-budapest/

Állásértesítő

Csak egy kattintás! Ne maradj le a legújabb álláshirdetésekről!

Uploading