Ingatlanértékesítő Teljes Munkaidős Munka

1 hónapja Értékesítés, Kereskedelem Püspökladány   78 megtekintés
Munkaleírás

Ön egy szép helynek látja a világot, ahol öröm élni? Olyan beállítottságú ember, aki panasz helyett a megoldáson gondolkodik? Alaptulajdonsága a lendület, a tettrekészség, és könnyedén teremt kapcsolatot az emberekkel? Hisz abban, hogy a szorgalom és a befektetett idő arányában mindenki megtalálja azt a munkát, amiben kiteljesedhet, és úgy dolgozhat önállóan, hogy mindenben számíthat egy segítő, fiatalos, tapasztalt csapat segítségére is?

Legyen az ingatlanszakma kiválósága nálunk, emelkedjen ki a tömegből, legyen az OTP Ingatlanpont értékesítője.

Olyan munkatársat keresünk, aki munkájára és megjelenésére igényes, pontos és precíz, szereti a kihívásokat és a sokszínű, érdekes feladatokat. Aki új ügyfeleket keres, szerződést köt, és segíti az ingatlant eladók és a vásárolni szándékozók egymásra találását, majd adminisztrálja az elvégzett munkát.

Ha ön fiatal, vagy fiatalos gondolkodású, életigenlő, elhivatott, ha tud és akar sokat dolgozni és ennek arányában sok pénzt keresni, ragadja meg a lehetőséget most! Építsen karriert az OTP Ingatlanpontnál!

Nálunk a diploma nem feltétel, a munka elvégzéséhez egy érettségi bizonyítvány is elegendő. Ami elengedhetetlen az az energikus és határozott fellépés, a megbízhatóság és az elhivatottság. Ha úgy érzi, hogy ezek éppen az ön jellemvonásai, jelentkezzen önéletrajzával, motivációs levelével elérhetőségeinken. Örömmel vennénk rövid, bemutatkozó videóját is, hogy könnyebben képet alkothassunk önről.

Elérhetőségek: Czibi Zoltán irodavezető

Tel : 06-30- 851 1539

e-mail: [email protected]

Cég Leírása
Az OTP Ingatlanpont Kft. Debrecen, Szent Anna út 38 szám alatt található irodája az OTP csoport tagja. Egy országos, dinamikusan és lendületesen fejlődő ingatlanközvetítő hálózat, ahol legfontosabb szempont ügyfeleink elégedettsége. Irodánkban használt és új lakások, házak eladásával foglalkozunk. Adatbázisunkban olyan ingatlanok is megtalálhatóak, melyeket vásárlóink és befektetőink csak nálunk tekinthetnek meg. Segítőkész, tapasztalt munkatársaink hatékony segítséget nyújtanak a vásárlás és az eladás zökkenőmentes lebonyolításához. Pontos, precíz munka, korrekt szerződés, lakáshitel ügyintézés – ez irodánk jellemzője. Bízzon bennünk, bízza ránk az ingatlaneladást, keresse nálunk álmai otthonát.