Gyógyszerész - Svájci munkalehetőség Teljes Munkaidős Munka

1 hónapja Egészségügy, Szociális ellátás Budapest   309 megtekintés
Munkaleírás

Bern vonzáskörzetébe tartozó gyógyszertár számára

Gyógyszerészt

keresünk

Nagy forgalmat bonyolító gyógyszertári lánc Bern vonzáskörzetébe tartozó gyógyszertára számára gyógyszerészt keresünk.

Amit a gyógyszertár kínál: változatos feladatok, ügyfelek teljes körű kiszolgálása, tanácsadás, kapcsolattartás. Receptúrák önálló összeállítása, részvétel a cégfilozófia aktív alakításában, melyhez kiválóan összeszokott csapat nyújt támogatást. A kollegiális együttműködésen túl kiváló munkakörülményeket és modern felfogású munkafeltételeket biztosítunk (5 hét szabadság, szociális juttatások, teljesítményhez igazodó bérezés)

A pályázó

az Európai Unió tagországának állampolgára, rendelkezik Svájci diplomaelismertetéssel, és szívesen dolgozna egy modern gyógyszertárban. A pályázó kommunikatív és rugalmas személyiség, tanácsadásával proaktívan támogatja az ügyfeleket. Vállalkozó szellemben gondolkodik és tevékenykedik, a csapaton belül szívesen vállal önálló felelősségi köröket.

Elvárások

Gyógyszerész diploma, B2-es nyelvvizsga német nyelvből.

Amennyiben még nem rendelkezik diplomaelismeréssel, az ügyintézésben a Meixner Consulting támogatást ad, vagy megbízása alapján azt teljes körűen intézi.

Jelentkezés és kapcsolatfelvétel: [email protected], +36 70 4669 550 / +49 175 5352 883

Álláshirdetésünket itt is eléri: http://meixner-co.com/#jobsPage

Cég Leírása
Ezzel foglalkozunk:Munkaközvetítés az Európai Gazdasági Térség tagállamaiba.
Tevékenységünk fókusza az egészségügy: szakorvosok, szakorvos-jelöltek, szakápolók, konduktorok számára közvetítünk munkát.Célországok: Svájc-Németország-Ausztria-Benelux Államok.
Ilyenek vagyunk: Rátermettek • Ügyesek • Hozzáértőek