Gépjárművezető Teljes Munkaidős Munka

1 hónapja Szállítás, Beszerzés, Logisztika Budapest X. kerület   110 megtekintés
Munkaleírás

Keressük csapatunk legújabb tagját a gépjárművezetők körébe. Ha rendelkezel B vagy C kategóriás jogosítvánnyal, jól kommunikálsz, határozott a fellépésed és önállóan tudsz dolgozni, akkor téged keresünk! Feladataid az áru terítése járat szerint, áru átvétele a raktárból és átvetetése a megrendelővel, fuvarlevél rendszeres vezetése, gépjármű tisztán tartása.
Várjuk önéletrajzod a [email protected] e-mail címre.

Cég Leírása
Mindközül a Belvárosi Nyomda Zrt. biztosan képviseli az Ön érdekeit. gazdag örökséget hozva, a felgyorsult 21. században. Nélkülözhetetlen nagykövetei vagyunk a maximalista kiszolgálásnak, ügyfélközpontú hozzáállással és számos technikai újítással dolgozunk.
Célul tűztük ki, hogy nyomdánk szakmai támogatásával, az Ön kimagasló hírét tovább erősítsük. Ügyfeleink kötődnek a Belvárosi Nyomda Zrt. márkához.
Folyamatosan gyarapodó vállalatunk összes beszállítói kedvezményét, megrendelőink érzékelhetik a végtermék előállítási költségein.
Mi szeretjük ezt a munkát, szeretünk ügyfeleinkkel együtt alkotni és szeretnénk, hogy referenciáink között eldicsekedhessünk az Ön nevével!
15 éve várjuk, hogy együtt alkothassunk!